miércoles, 9 de septiembre de 2009

Osh-Bishkek (Kirguistan). 8 setembre 09.

Osh és la segona ciutat del Kirguistan, està tocant Uzbequistan i hi ha una gran barreja de gent de diferents ètnies. Està en una plana, envoltada de camps segats, i al mig de la ciutat hi ha una muntanyeta ben dreta que és lloc de peregrinatge.
A Osh hi hem estat 3 dies, per agafar forces, donar senyals de vida i intentar obtenir el visat d’Uzbequistan, que al final s’ha de fer des de la capital, des de Bishkek.
Per tant, hem anat amb furgoneta cap a Bishkek. El trajecte ha set terrible com el que vam fer amb tren per la Xina. Hi anàvem 9 persones a la furgoneta, ben enllaunades. El viatge de nit ha set etern i feia molt fred, perquè creuàvem muntanyes amb cims ben nevats.
Ara som a Bishkek, en principi, d’aquí a una setmana tindrem el visat d’Uzbequistan. Estem decidint quines rutes o excursions fem durant aquests dies, hi ha parcs naturals que fan molt bona pinta. De mentres, ens perdem entre els colors dels mercats.

1 comentario:

  1. Ostres Cris, quin viatge!!!!! Ja et quedaran ganes de tornar al lab? No pedalis massa ràpid, que a la que no te n'adonis ja estaràs travessant els pirineus, aquelles muntanyetes que tenim per aquí...
    Ale, molts ànims i que gaudeixis de cada moment!

    David

    ResponderEliminar